Matematik

Bestem vinklerne A og B og længden af kateten b - KAN NOGLE HJÆLPE MIG MED DENNE OPGAVE

16. februar 2017 af Johanseen22332 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder således:

I en retvinklet trekant ABC har hypotenusen c længden 12 og kateten a længden 7

a) Bestem vinklerne A og B og længden b

Kan nogle forsøge at hjælpe mig, please......


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af mathon

a)
            B= \cos^{-1}\left (\frac{7}{12} \right )

            A= 90^\circ-B

            
             b= \sqrt{12^2-7^2}


Skriv et svar til: Bestem vinklerne A og B og længden af kateten b - KAN NOGLE HJÆLPE MIG MED DENNE OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.