Matematik

Eksponentialfunktioner

16. februar 2017 af yase0112 (Slettet) - Niveau: A-niveau

For den eksponentielle udvikling f gælder, at f(14) = 7,56 og f(15)= 8,24. Bestem f(12). 


Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af janhaa

flere punkter trengs...


Svar #2
16. februar 2017 af yase0112 (Slettet)

Hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2017 af mathon

                     a=\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}}

                     b=\frac{y_1}{\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{x_1}{x_2-x_1}}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2017 af mathon

Eksponentialfunktion:
                                             y=a^x\; \; \; \; \; \; a\neq 0

Eksponentiel funktion:
                                             y=b\cdot a^x\; \; \; \; \; \; a,b\neq 0

           


Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.