Matematik

Rente regning

17. februar 2017 af Henning123456789 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hey! Jeg har en kammerat som spørger om et mat spørgsmål.
Hvis du har en børneopsparing med en rente på 2,5%, og der indsættes 10000 om året, hvor meget står der så efter 19 år? Jeg kan ikke selv lige få den til at passe, kan i hjælpe? Det kan ikke passe man skal lave 19 beregninger?? Er der ikke en Formel? ?? Håber i kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2017 af mathon

                              A_n=a\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}

                              A_{19}=10.000\cdot \frac{1{,}025^{19}-1}{0{,}025}


Svar #2
18. februar 2017 af Henning123456789 (Slettet)

Tusinde tak for svar!

Skriv et svar til: Rente regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.