Matematik

hjælp!!

21. februar 2017 af ForvirretBarn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen! 

Er der nogle, som vil hjælpe med at lave disse to opgaver? Ville være en kæmpe hjælp! (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2017 af mathon

Opgave 10:
                          dist=\frac{\tan(53{,}1^\circ)\cdot\tan(46{,}5^\circ) }{\tan(53{,}1^\circ)-\tan(46{,}5^\circ) }\cdot \left ( 398\; m \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2017 af mathon

Opgave 9:

                   a=\left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1}{T_{\frac{1}{2}}}}


Svar #3
21. februar 2017 af ForvirretBarn (Slettet)

Tusind tak! Vil du vise dine beregninger, eller bare hvordan du er kommet frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2017 af mathon

                     \tan(BAD)=\frac{\left | BD \right |}{\left | AD \right |}

                     \tan(C\! AE)=\frac{\left | CE \right |}{\left | AD \right |+\left | DE \right |}=\frac{\left | BD \right |}{\left | AD \right |+\left | BC \right |}

hvoraf

                     \tan(53{,}1^\circ)=\frac{\left | BD \right |}{\left | AD \right |}
                     \tan(46{,}5^\circ)=\frac{\left | BD \right |}{\left | AD \right |+\left | BC \right |}

og

                     \frac{1}{\tan(53{,}1^\circ)}=\frac{\left | AD \right |}{\left | BD \right |}
                     \frac{1}{\tan(46{,}5^\circ)}=\frac{\left | AD \right |+\left | BC \right |}{\left | BD \right |}         som ved subtraktion

giver

                     \frac{\tan(53{,}1^\circ)-\tan(46{,}5^\circ)}{\tan(53{,}1^\circ)\cdot \tan(46{,}5^\circ)}=\frac{\left | BC \right |}{\left | BD \right |}

                      \frac{\tan(53{,}1^\circ)\cdot \tan(46{,}5^\circ)}{\tan(53{,}1^\circ)-\tan(46{,}5^\circ)}=\frac{\left | BD \right |}{\left | BC \right |}

                     \left | BD \right |=\frac{\tan(53{,}1^\circ)\cdot \tan(46{,}5^\circ)}{\tan(53{,}1^\circ)-\tan(46{,}5^\circ)}\cdot \left | BC \right |

                     \left | BD \right |=\frac{\tan(53{,}1^\circ)\cdot \tan(46{,}5^\circ)}{\tan(53{,}1^\circ)-\tan(46{,}5^\circ)}\cdot \left ( 398\; m \right )

       


Svar #5
22. februar 2017 af ForvirretBarn (Slettet)

TAK!!

Svar #6
22. februar 2017 af ForvirretBarn (Slettet)

I opgave 9, hvad har du så svaret på, af a) b) og c) ? 


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.