Matematik

Opstil en forskrift

21. februar 2017 af Densejekat (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgaven lyder således:

Opstil en forskrift for sammenhængen mellem en cirkels omkreds og dens diameter.

Forstår ikke helt hvordan opgaven skal løses


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2017 af mathon

For alle cirkler gælder, at forholdet mellem omkredsen og diameteren er konstant:

                            \frac{O}{d}=\pi
hvoraf
                           O(d)=\pi \cdot d
 


Skriv et svar til: Opstil en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.