Matematik

Hjælp!

23. februar 2017 af gymnasieleven (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har virkelig brug for hjælp..

Opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2017 af mathon

skæring kræver:
                                      \sqrt{x}=0{,}5x\; \; \; \; \; \; \; \; \; x\geq 0

                                       x=0{,}25x^2

                                       0{,}25x^2-x=0

                                       0{,}25x(x-4)=0           som ved brug af nul-reglen
           giver:
                                       x=\left\{\begin{matrix} 0\\4 \end{matrix}\right.

                                      


Svar #3
23. februar 2017 af gymnasieleven (Slettet)

Hvad er svaret så til a og b?


Svar #4
23. februar 2017 af gymnasieleven (Slettet)

Får det her men aner ikke hvad jeg skal gøre med det 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2017 af mathon

b)
          Da f(x)\geq g(x)\; \; \; \; \;for\; \; \; x\in\left [ 0\,; 4 \right ]
er
                             A_M=\int_{0}^{4}\left (f(x)-g(x) \right )\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2017 af mathon

                              \int_{0}^{4}\left ( \sqrt{x}-\tfrac{1}{2}x \right )\mathrm{d}x=\left [ \tfrac{2}{3}x\sqrt{x}-\tfrac{1}{4}x^2 \right ]_{0}^{4}


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.