Matematik

Lineær sammenhæng

26. februar 2017 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

En lineær sammenhæng er givet ved ligningen: 

                          y = 3 x + 4

Bestem y, når x = 7, og bestem hvor meget y vokser med, når x vokser med 5.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af janhaa

y(5) = 3*5+4=19

y(7) = 25


Svar #2
26. februar 2017 af kitsimos (Slettet)

Men under facitlisten skulle det gerne være 14 og 15.


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.