Matematik

Hjælp til Stamfunktionen

01. marts 2017 af AmaraB - Niveau: B-niveau

Bestem den stamfunktion til funktionen f(x) = 5x ^4 + e^ 4x , hvis graf har linjen y = x + 1/4 som tangentlinje.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2017 af mathon

En stamfunktion til funktionen f(x) = 5x ^4 + e^ 4x
er:

                                           F(x)=x^5+\tfrac{1}{4}e^{4x}+k
for hvilken
                                           F{\, }'(x)=f(x)=5x^4+e^{4x}=1


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2017 af mathon

dvs for
                     x=\left\{\begin{matrix} -0{,}656288\\ 0 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Hjælp til Stamfunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.