Matematik

f(x)=b*a^x a og b er positive tal. Tallet b har samme værdi for de to funktioner. bestem b

01. marts 2017 af ikkeangivet2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp, hvordan udregner jeg dette, når jeg ikke har konkrete tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2017 af PeterValberg

Hvilke to funktioner ?
Der er kun nævnt én funktion, nemlig f(x) = b·ax

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: f(x)=b*a^x a og b er positive tal. Tallet b har samme værdi for de to funktioner. bestem b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.