Matematik

Integralregning

04. marts 2017 af Theajames (Slettet) - Niveau: B-niveau

grafen for f(x) = x3-9x afgrænser sammen med x-aksen i anden kvadrant en punktmængde, som har et areal

a) bestem arealet af denne punktmængde.

Har bestemt rødderne ved nulreglen

x = 3 V x = -3 V x = 0

men nu har jeg 3 værdier, hvilke 2 er intervallet så imellem


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2017 af peter lind

Arealet er i 2 kvadrant så du skal bruge -3 og 0 som grænser


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.