Matematik

Curve bygning

05. marts 2017 af pufftheduck (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens, er der nogle der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2017 af StoreNord

https://da.wikipedia.org/wiki/Ellipsoide


Svar #2
05. marts 2017 af pufftheduck (Slettet)

V=\frac{4}{3}\cdot\pi\cdot abc = \frac{4}{3}\cdot \pi \cdot 213\cdot 144\cdot 45 = 1840320\pi

Ved bare ikke med overfladearealet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2017 af StoreNord

Du mener vel gulv-arealet?

https://da.wikipedia.org/wiki/Ellipse_(geometri)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2017 af Jenskristiann (Slettet)

Findes grundfladearealet så ved Pi*a*b, hvor a = 213/2 og b = 144/2?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2017 af StoreNord

Det ser sådan ud.          ?


Skriv et svar til: Curve bygning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.