Matematik

Matricer

06. marts 2017 af dasiyangel (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej SP

Er der en venlig sjæl, som kan hjælpe mig med at komme i gang med den her matric opgave. Jeg har vedhæftet den som et billede.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2017 af peter lind

Den første er ret ligetil, så den går jeg ud  fra at du selv kan klare.

Den anden udvikler du efter første række eller du ser efter når rækkerne er lineære afhængige. Det er de når y=x. z=x og z=y 


Svar #3
06. marts 2017 af dasiyangel (Slettet)

Hvad er det for en regel man skal bruge i den første?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2017 af peter lind

determinanten er a11*a22-a12*a21 = 1*y - 1*x


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2017 af janhaa

#1

første:

det(A) = 1*y - 1*x = y - x


Skriv et svar til: Matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.