Matematik

Finde en første og andengradspolynomium som går igennem opgivet punkter

07. marts 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har ikke styr på hvordan jeg skal finde det her ved beregning 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2017 af mathon

i)
                 \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

                 \frac{y-(-2)}{x-1}=\frac{2-(-2)}{3-1}

j)
                 x^2\cdot a+x\cdot b+c=y
hvoraf:
                        1^2\cdot a+1\cdot b+c=-2
                        2^2\cdot a+2\cdot b+c=1
                        3^2\cdot a+3\cdot b+c=2
           


Skriv et svar til: Finde en første og andengradspolynomium som går igennem opgivet punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.