Kemi

Ligevægtssystemer

09. marts 2017 af hardesperatbrugforhjælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi skal forklare hvilken retning ligevægten forskyder sig ved forskellige indgreb i ligevægtsystemer. Vi kan dog ikke få det til at passe med denne fældningsreaktion, da vi har svært ved at se om det overhovedet er et ligevægtssystem, og hvilken retning det skulle forskyde sig. 

KSCN+AgNO3 -> KNO3+AgSCN


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2017 af mathon

Det er ikke et ligevægtssystem:

                                                          \left [Ag^+ \right ]\cdot \left [ SCN^- \right ]=K_{sp}=1{,}03\cdot 10^{-12}\; M^2


Skriv et svar til: Ligevægtssystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.