Matematik

Værdi- og definitionsmængde

12. marts 2017 af Hejmeddig2132 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er værdimængden for disse funktioner?
Jeg kan virkelig ikke finde ud af det 

a) f(x)= −2x+1
b) f(x)=−x^3 +x^2 −3x+1

c) f(x) = 1.5^x
d) f(x)=1^x

e) f(x)=2·sin(x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2017 af SuneChr

a) og b)   I et polynomium af ulige grad løber både x og y hele de reelle tals mængde igennem.
c) Eksponentialfunktionen er positiv for alle x.
d) f (x) = 1 for alle x.
e) Hvad er min og max for sin-funktionen? Hvad er den da for 2 gange sin-funktionen?


Svar #2
13. marts 2017 af Hejmeddig2132 (Slettet)

Er det alle de mulige y-værdier for hvert funktion?
Og hvorda kan man opskrive den som en mængde? Altså med parenterese [.....]

Skriv et svar til: Værdi- og definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.