Matematik

Differentialligninger

13. marts 2017 af CarolineLindskov (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen! Jeg sidder med denne opgave, men er helt lost.. hvordan løses den? Har vedlagt billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2017 af janhaa

m''(x)+3x=0\\ \\ r^2+3=0\\ \\ DVs \\ \\ r=\pm i\sqrt{3}

m(x)=A\sin(\sqrt{3}\,x)+B\cos(\sqrt{3}\,x)

etc...


Svar #2
13. marts 2017 af CarolineLindskov (Slettet)

tak!


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.