Matematik

intergralregning

15. marts 2017 af sandie8210 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave 12 En funktion f er bestem ved f(??) = 0,35?? 3 − 0,45?? 2 + 3 Tværsnittet af en bestem type træliste har form som det område M, der i 1. kvadrant afgrænses af grafen for ??, koordinatakserne og den lodrette linje, der går gennem punktet (2,0). Enheder på begge akser er i cm.

a) Bestem arealet af tværsnittet vha. integralregning.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2017 af MatHFlærer

Går ud fra at det er sådan:

f(x)=0.35\cdot x^3-0.45\cdot x^2+3

Og når du har denne funktion, så benytter du integralet:

M=\int_{0}^{2}f(x)dx


Skriv et svar til: intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.