Matematik
Parameterfremstilling af grafflade
17. marts 2017 af
nesdes (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Mit bud er at definere x = u, og v = v, og ud fra disse definitioner kan vi bestemme z til at være v-u, så:
![r(u,v)=\begin{bmatrix} u\\ v\\ v-u \end{bmatrix},u\in[0,\pi] og v \in[u+sin(u),u]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/OybbvU1FD8TAqXEuDXjZ6Q==.gif)
Er ikke sikker på det er rigtigt.
Det er samme problem som denne her: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1742413
Vedhæftet fil: parameterfremstilling.png
Skriv et svar til: Parameterfremstilling af grafflade
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
