Matematik

Polynomier/geometri

17. marts 2017 af Mirandola (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løses opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2017 af janhaa

P=(x, -x^2+4x)\\ \\ A=(4,0)\\ \\ d=|PA|=\sqrt{(4-x)^2+(x^2-4x)^2}


Svar #2
17. marts 2017 af Mirandola (Slettet)

Kan du forklare metoden


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2017 af janhaa

b)

d ' (x) = 0

dvs:

4x^3-24x^2+34x-8=0

etc...


Skriv et svar til: Polynomier/geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.