Matematik

brøker

19. marts 2017 af Theajames (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løses denne brøk:

1/x + 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af mathon

\frac{1}{x}+1=\frac{1}{x}+\frac{x}{x}=\frac{1+x}{x}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2017 af SuneChr

Brøken skal være lig med noget for at kunne løses.

\frac{1}{x}+1=a                  x ≠ 0  og  a ≠ 1

\frac{1}{x}=a-1

x=\frac{1}{a-1} 


Svar #3
19. marts 2017 af Theajames (Slettet)

kan det omskrives til et decimaltal?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2017 af SuneChr

Ja, man kan altid omskrive ethvert tal til decimaltal. Nogle tal kan omskrives helt nøjagtigt, andre med et passende antal decimaler.


Svar #5
19. marts 2017 af Theajames (Slettet)

ville det så give 2x?


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.