Kemi

Mængdeberegning???

19. marts 2017 af dijo93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nu har jeg efterhånden siddet med mængdeberegning længe nok til at konstaterer at jeg virkelig ikke forstår det. Det virker lidt som en by i Rusland :-/

Er der nogle herinde som gider at forklare mig det? Sådan helt fra bunden, hvad er et mol, molarmasse, masse og så videre.. Det jeg har læst i bogen, og noter, giver mig tydeligvis ikke en forklaring jeg kan forstå..
Vedhæfter, for god ordens skyld, min modulopgave.

Vedhæftet fil: 4,1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af janhaa

M = m/n (g/mol)

7)

Vm = V/n = 24,5 liter/mol

eller

¨Vm = 22,4 L/mol


Skriv et svar til: Mængdeberegning???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.