Matematik

differentialregning

19. marts 2017 af Theajames (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg f(16) Uden hjælpemidler?

altså jeg ved at f(1) = 1, betyder det så også at f(16) = 16?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af Number42 (Slettet)

mere information. hvad er f()=  ?


Svar #2
19. marts 2017 af Theajames (Slettet)

y=f'(1)(x-1)+f(1)

f'(1)=1/x+1=2

f(1) = ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2017 af janhaa

#2

y=f'(1)(x-1)+f(1)

f'(1)=1/x+1=2

f(1) = ??

??


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Det giver ikke rigtig mening. mener du f'(x)(x-1) + f(x) = hvad er y? 


Svar #5
19. marts 2017 af Theajames (Slettet)

opgaven siger:

Bestem ligning for tangenten i (1,f(1)) når f(x) = lnx + x

jeg er så kommet frem til:

y = f'(1)(x-1)+f(1)

f'(1) = 1/x + 1 = 2

så skal jeg regne f(1) ud, hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. marts 2017 af janhaa

f(1)=ln(1)+1=1

P=(1,1)

f ' = (1/x) + 1

slope: f ' (1) = 2

tangent:

y - 1 = 2(x-1)

y = 2x -1

evt

y -2x + 1 = 0


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.