Kemi
Pufferligning
20. marts 2017 af
densødepigee (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Nogen der er gode til Kemi/Biotek? Som kan hjælpe ? :/
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2017-03-20 20.45.03.png
Skriv et svar til: Pufferligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.


![\frac{\left [ S \right ]}{\left [ B \right ]}=10^{\, 4{,}7-pH}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/bmNVA3abLDLOSZt60R8MyA==.gif)
![\frac{\left [ S \right ]}{\left [ B \right ]}=10^{\, 4{,}7-4{,}6}=1{,}25893](https://media.studieportalen.dk/images/equations/jZFsBE3BKwvkV5Y3371weg==.gif)
![\frac{\left [ S \right ]}{\left [ B \right ]}=10^{\, 4{,}7-4{,}8}=0{,}79433](https://media.studieportalen.dk/images/equations/nje6e9pT56srt0RblG__wg==.gif)
![0{,}79433\leq \frac{\left [ S \right ]}{\left [ B \right ]}\leq 1{,}25893](https://media.studieportalen.dk/images/equations/f2hqFrF41-YdnjQj75LtcQ==.gif)
![\frac{\left [ S \right ]}{\left [ B \right ]}=10^{\, pK_s+\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/3nGjd-3DQiMjcNXvgEf7UA==.gif)
![\frac{\left [ S \right ]}{\left [ H_3O^+ \right ]}=10^{\, pK_s+\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/0YsECudp5toD1fGaPrk9Vw==.gif)
![\left [ S \right ]=10^{\, pK_s+\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )}\cdot \left [ H_3O^+ \right ]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/K3aKJtWvXwJB1fTYuVJPPw==.gif)
![\left [ B \right ]=\left [ H_3O^+ \right ]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/tyNEHK1lAyaz-o69Lm8vcQ==.gif)