Matematik

Eksponentialfunktioner - a og b?

21. marts 2017 af ztuema (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er a og b i nedenstående eksponentialfunktion?

f(x) = 20.04*e0.05x

Jeg er vant til at eksponentialfunktioner har formen f(x) = b*ax... Så jeg er i tvivl om hvordan jeg kommer videre


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2017 af Mathias7878

e^0.05 = 1.05127, dvs:

a = 1.05127 og

b = 20.04

- - -

 

 


Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner - a og b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.