Matematik

Kovarians

24. marts 2017 af MissLADY1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. 
Jeg har lidt problemer med hvordan jeg skal udregne Cov(X,Z) i opgave 1.2 - som jeg har vedhæftet. Læren har skrevet at det give 3/8, men kan simpelthen ikke få formlen til at virke. Håber der er en flink sjæl derud, som kan hjælpe. 

Vedhæftet fil: Eksamen-V-2017 - IM0.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2017 af AskTheAfghan

Hvad med ... Cov(X, X + Y) = E[(X + EX)(X + Y - E(X + Y)] = E[(X - EX)2] + E[(X - EX)(Y - EY)]? Kan du fortsætte herfra? Her er E[(X - EX)2] = E[X2 + E(X)2 - 2XE(X)] = E(X2) - E(X)2.


Skriv et svar til: Kovarians

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.