Matematik

Optimering

27. marts 2017 af Simonsen403 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er i tvivl om hvordan jeg løser denne opgave

Vedhæftet fil: opgave3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2017 af mathon

Latex kører meget langsomt i øjeblikket


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2017 af mathon

Rektanglets areal:

    a)                                 areal = længde gange bredde

                                 A(x)=(3-x)\cdotf(x)=(3-x)\cdot (x^3+1)=-x^4+3x^3-x+3

    b) 

maksimalt areal
kræver bl.a.

                                 A{\, }'(x)=0


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.