Matematik

optimering

27. marts 2017 af Simonsen403 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke hvordan jeg skal formulere denne opgave.

Vedhæftet fil: opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2017 af mathon


Svar #2
27. marts 2017 af Simonsen403 (Slettet)

Jeg ved ikke hvorfor du kopiere opgaven uden svar?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2017 af mathon

Æskebredden bliver (20 - 2x)
Æskelængden bliver (35 - 2x)
Æskehøjden bliver x

      æskens rumfang
                                      Rum\! fang=h\o jde\cdot bredde \cdot l\ae ngde

                                       R(x)=x\cdot(20-2x) \cdot (35-2x)

hvor
            x>0   og 2(10-x)> 0\Leftrightarrow x<10

                      


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2017 af mathon

størst muligt rumfang
kræver bl.a.
                              R{\, }'(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2017 af mathon

                           R(x)=4x^3-110x^2+700x\; \; \; \; \; \; \; 0<x<10

                           R{\, }'(x)=12x^2-220x+700


Skriv et svar til: optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.