Matematik

HJÆLP NEM LIGNING

05. april 2017 af MaleneHilde (Slettet) - Niveau: A-niveau

Mine venner og jeg har fået forskellige svar til denne opgave. Det tager ikke så lang tid at regne den, så jeg tænkte om der er nogle der vil hjælpe, bare lige for at sammenligne vores svar med det du/i får?

Opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2017 af fosfor (Slettet)

Indsæt jeres svar i originaludtrykket og undersøg om i får samme tal på begge sider af lighedstegnet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2017 af mathon

Alle tællere med flere led forsynes med parentes:

                  \frac{(x-2)}{6}-\frac{(2x+13)}{8}=\frac{37}{24}-\frac{(12+x)}{4}         multiplicer med 24

                  \frac{24\cdot (x-2)}{6}-\frac{24\cdot(2x+13)}{8}=\frac{24\cdot37}{24}-\frac{24\cdot(12+x)}{4}

                  4\cdot (x-2)-3\cdot(2x+13)=37-6\cdot(12+x)

                  4x-8-6x-39=37-72-6x

                  -2x-47=-35-6x

                  4x=12

                   x=3


Svar #4
05. april 2017 af MaleneHilde (Slettet)

mange tak for hjælpen, jeg var nemlig i tvivl om der skulle stå l foran nogle af paranteserne eller ikke


Skriv et svar til: HJÆLP NEM LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.