Kemi

Koncentration

06. april 2017 af loulou33 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en blanding af silt og vand hvor koncentrationen er 146 mg/L.

Hvis jeg har 7 liter vand i en spand hvor mnge liter af blandingen skal jeg tilsætte for at få en koncentration på 125 mg/L? 

Tænker at bruge denne formel  C1*V1 = C2*V2

 146 (mg/L) * 7 (L) / 125 (mg/L) = 8,176 L efter fortynding


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2017 af mathon

Findes af:
                            \frac{V\cdot \left ( 146\; \tfrac{mg}{L} \right )}{V+(7\; L)}=125\; \tfrac{mg}{L}


Svar #2
07. april 2017 af loulou33 (Slettet)

Okay, tak for svaret. 


Skriv et svar til: Koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.