Matematik

Parameterfremstilling

11. april 2017 af zeopa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens, er der nogle der kan sige til mig om de er enige med parameterfremstilingen jeg har opskrevet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2017 af fosfor (Slettet)

Ikke enig, du skal kun rotetere en halv omgang (\pi)

\left\(\left(u-u^2\right) \cos (v),\left(u-u^2\right) \sin (v),u^2+u\right\)\quad,\quad u\in [0,1]\quad,\quad v\in [0,\pi]


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.