Matematik

Køreturen

16. april 2017 af betulD03 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej venner jeg kan desværre ikke forstå det her spørgsmål så derfor ville jeg gerne have hjælp.

Spørgsmålet: Familien kørte en anden vej tilbage til New York. Turen var på 450 km og varede 7 timer og 30 minutter 

Hvad ver gennemsnitshastigheden i km/t på tilbageturen ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2017 af OliverHviid

Anvend, at hastigheden=afstanden/tiden

I dit tilfælde:

450km/7,5t=...


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2017 af StoreNord

På  7 timer 30 minutter   (=450 minutter)  køres der                                       450 km

                                  på          1 minutter)   køres der                450/450        =   1 km

                                  på         60 minutter)   køres der                 1*60            = 60 km                                 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2017 af YesMe (Slettet)

Det må være noget med lysets hastighed, ikk? Tro på det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2017 af SuneChr

# 3
Ikke forstået


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. april 2017 af mathon

Middelhastighed
                                \frac{af\! stand}{tid}=                      \frac{450\;km}{7{,}5\; h}=60\; \tfrac{km}{h}

              


Svar #6
04. maj 2017 af betulD03 (Slettet)

tak for svarne venner 


Skriv et svar til: Køreturen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.