Matematik

FUNKTIONSBEGREBER

18. april 2017 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Se venligst vedhæftede fil

og hjælp mig med at finde og skrive funktionsforskrifterne


Jeg kan virkelige ikke overskue koordinatsystemmet.

Jeg håber der er en venlig sjæl som vil hjælpe mig

Vedhæftet fil: Funktionsforskrifter.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2017 af mathon

Du skal angive funktionsudtrykket 
                                                           y=ax+b

for 4 forskellige rette linjer, hvilket var pensum i folkeskolen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2017 af mathon

                        f(x)=\tfrac{3}{2}x-2

                        g(x)=-x+3

                        h(x)=-x-2

                        p(x)=1


Svar #3
18. april 2017 af princess1967 (Slettet)

Tak for hjælpen. Gud det er svært. Når man ikke har haft matematik siden 1980'erne for sidste gang.


Skriv et svar til: FUNKTIONSBEGREBER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.