Matematik

Mat - opgave b

19. april 2017 af AmandaMR (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med spørgsmål b i denne opgave? På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af StoreNord

Se vedhæftede

-- Forkert billede, om igen

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2017 af StoreNord

Se vedhæftede

Vedhæftet fil:Udklip2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2017 af mathon

                                             \frac{\Delta y}{\Delta x}=0{,}28

                                             \Delta x=\frac{\Delta y}{0{,}28}

                                             \Delta x=\frac{4{,}00}{0{,}28}


Skriv et svar til: Mat - opgave b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.