Matematik

geometri

25. april 2017 af sisseb93 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej er der nogen som kan give mig en simpel forklaring på de 2 spørgsmål det vil være en stor hjælp 

1)en stige er 5m. hvor højt kan stigen nå op ad muren, med en hældning på 75º

2) hvor højt kan stigen på 5m nå op hvis den hælder på 60º


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2017 af mathon

…hældning i forhold til vandret eller lodret?


Svar #2
25. april 2017 af sisseb93 (Slettet)

har vedhæftede en fil :) så det er lettere at se 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2017 af mathon

…formentlig vandret

                                         \begin{array}{lcr} 1) & 5\cdot \sin(75^\circ) & =4{.}83 \\ 2) & 5\cdot \sin(60^\circ) & =4{.}33 \end{array}


Svar #4
25. april 2017 af sisseb93 (Slettet)

Ja, Mange tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.