Matematik

Geogebra

27. april 2017 af Evabager (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej

Hvordan løser jeg en ligning i geogebra for koordinaterne (2,-1) (3,2). Skriv venligst alle komandoerne ned. På forhånd tak.

De bedste hilsener

Eva


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2017 af mathon

Hvis du mener en ret linje,
har den ligningen:
                                          \small y=3x-7


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. april 2017 af PeterValberg

I kommandolinjen (Input-linjen) indtaster du de to punkter som: 

A=(2,-1)   og   B=(3,2)

derefter vælger du fra menulinjen værktøjet "Linje" og klikker på de to punkter.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #3
27. april 2017 af StoreNord

Supplement til #2:

           At "løse ligningen" må vel så også være at finde, hvor linjen skærer xAksen.

           Dette gøres enten ved at sætte et punkt dèr; eller ved i Input-linjen at skrive:  Skæring[f, xAkse].


Skriv et svar til: Geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.