Matematik

Andengradsligning

09. maj 2017 af Tobias3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg skal løse ligningen men jeg har ingen ide om hvordan. Håber folket kan hjælpe :))

(x-1)(x2-4)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2017 af MatHFlærer

Hej Tobias,

Løs ligningerne hver for sig.

x-1=0
x2-4=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2017 af mathon

                     \small (x-1)(x^2-4)=0

                     \small (x-1)(x^2-2^2)=0

                     \small (x-1)(x+2)(x-2)=0

                     \small \small (x+2)(x-1)(x-2)=0


Svar #3
09. maj 2017 af Tobias3 (Slettet)

Super. Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.