Studievalg og videregående studie

9. Klasses afgangseksamen - er den vigtig?

09. maj 2017 af bruh420 (Slettet)

Hej Alle.

Jeg har søgt ind på mit gymnasie, for lidt tid siden, og jeg har allerede fået svar på at jeg heldigvis er kommet ind. Sagen er sådan at jeg næsten er færdig med alle mine afgangseksaminer, og jeg føler at der er nogen af dem der er gået suværent, mens jeg allerede ved at der er 1-2 af eksamerne der ikke er gået så godt. 

Vil disse afgangseksamener have en indflydelse på den skole jeg er kommet ind på, eller er de ligegyldige? Når jeg siger ikke gået så godt, så føler jeg nemlig at jeg er nede på en karakter der lyder fra 00-4. Så altså, hvis man ikke består en af afgangseksamerne, vil det have en kæmpe indflydelse selvom jeg allerede er optaget?

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2017 af Pandekagehus (Slettet)

Det ville jeg ikke mene. Ved ikke så meget om den nye reform, men personligt har jeg aldrig brugt mine karakter fra 9. klasse nogen steder.. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2017 af Larxx

Først og fremmest vil det ikke få nogen betydning for dig om du består med 02 eller 4. Idet at du allerede er blevet optaget på det gymnasiet som du har søgt end på.  

Ønsker dig held og lykke med din afgangseksamen :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2017 af EnStuderende

Det behøves du slet ikke tænke på, det har ingen betydning - du er blevet optaget, og så er du også optaget! ;) Det er jo ikke engang sikkert det er nogle dårlige karakterer, og hvis det er, så er det sgu meget godt at have prøvet, så man kan lære ikke at tage dårlige resultater for tungt (hvilket mange har svært ved i gymnasiet, tro mig.. Faktisk ikke kun i gymnasiet). Dét der er vigtigt er ikke karakteren, men at du finder ud af, at du har nogle huller i din viden. Du ved det allerede, hvis du forventer en dårlig karakter. Så lad være med at bekymre dig om karakteren, brug din opmærksomhed på at finde ud af, hvad du stadig mangler at lære og forstå, og begynd så at fylde hullerne ud, så de er fyldt ud, når du fremover skal bygge videre på din viden. Dét er, hvad der gør en elev studieparat, mere end noget andet - og det er, hvad der gør en gymnasieelev dygtig.

Skriv et svar til: 9. Klasses afgangseksamen - er den vigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.