Matematik

Omdrejningsflade

10. maj 2017 af zeopa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan hjælpe her


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2017 af peter lind

Det er den skrå overflade af en kegle med højden 1 og den skrå side på keglen har længden 8


Svar #2
10. maj 2017 af zeopa (Slettet)

Det hjælper mig ikke specielt meget?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2017 af SuneChr

Rotationslegemet er en keglestub, R = 2 , r = 1 , h = 4


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2017 af SuneChr

# 4
SP 110520170205.PNG

Vedhæftet fil:SP 110520170205.PNG

Skriv et svar til: Omdrejningsflade

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.