Matematik

Funktionstilvækst

11. maj 2017 af Djkissme (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg øver mig i Funktionstilvækst og jeg sider fast med at udregne 


f(x)=1/10x+6x , x>0 .f(x)=110x+6x , x>0 .
Bestem funktionstilvæksten for f fra punktet 2

please hjælp

:D mange tusind tak!

Vedhæftet fil: 2017-05-11 (5).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2017 af SuneChr

f s tilvækst med udgangspunkt 2 kaldes også Δf(h) .
Δf(h) = f(2 + h) - f(2)  
 


Svar #2
11. maj 2017 af Djkissme (Slettet)

okay, jeg har prøvet og regne det ud, men jeg er ikke helt sikker på at jeg har gjort det rigtigt..? og om jeg kan lade det stå som det er?

Vedhæftet fil:2017-05-11 (5).png

Brugbart svar (1)

Svar #3
11. maj 2017 af SuneChr

# 2 er korrekt og kan faktoriseres, hvis man gerne vil ha' det.

\Delta f(h)=\frac{h(120h+239)}{20(h+2)}


Skriv et svar til: Funktionstilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.