Matematik

differential

21. maj 2017 af Asef (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. nogle der kan hjælpe mig med opgaven som jeg har vedhæftet,,?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2017 af mathon

                        \small k=4


Svar #2
22. maj 2017 af Asef (Slettet)

har du nogle mellem regninger eller fremgangsmåde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2017 af mathon

Hvis
                \small y=2e^{2x}+ke^x

                \small 2y=4e^{2x}+2ke^x

                \small 2y-2ke^x=4e^{2x}
               
og
                \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=4e^{2x}+ke^x
hvoraf
                \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=2y-2ke^x+ke^x

                \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=2y-ke^x         som for at være identisk
med
                \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=2y-4e^x
kræver:
                     \small k=4

               


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.