Matematik

Cirkeldiagram

28. maj 2017 af Volleyball24 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Nogle der kan hjælpe med dette spørgsmål??

Tegn et cirkeldiagram der viser hvordan spillertruppen er fordelt på de forskellige positioner.
Målmand: 3 spillere
Forsvar: 6 spillere
Midtbane: 7 spillere
Angreb: 8 spillere
I alt 24 spillere.

Man skal også finde procent.
Ved bare ikke hvordan man finder procent og hvordan jeg skal inddele cirklen

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2017 af SuneChr

Målmand: 3 spillere     3/24 = ...%   Svarer til 3/24·360º
Forsvar: 6 spillere        6/24 = ...%   Svarer til 6/24·360º
Midtbane: 7 spillere       ...                 ...
Angreb: 8 spillere          ...                 ...
I alt 24 spillere. 


Svar #2
28. maj 2017 af Volleyball24 (Slettet)

Hvordan skal jeg inddele cirkeln

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2017 af StoreNord

3/24·360º    =  1/8·360º  =  45º


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2017 af hesch (Slettet)

Tegn en refenceradie med vinkel 0º

Tegn en radie med vinkel 3/24 * 360º = 45º. I dette afgrænsede lagkagestykke, skriver du "målmand"

Tegn en radie med vinkel ( 3/24 + 6/24 ) * 360º = 135º i forhold til referencen. I den nye afgrænsning skriver du "forsvar". De 135º gaber over både målmand og forsvar.

Fortsætter du, skulle du efter afgrænsning af "angreb" gerne ramme 360º = 0º.  Ellers er der noget galt. Du skal jo ende på 24/24 * 360º = 360º.


Skriv et svar til: Cirkeldiagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.