Matematik

HF Mat B skriftlig i dag

29. maj 2017 af Majasita (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der mon noget der har et facit til dagens skriftlige eksamen?

Jeg synes den var svær.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2017 af Pamperen (Slettet)

Jeg tvivler på, at nogen har et decideret facit, men dem jeg har spurgt fra min klasse har de samme resultater som jeg.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2017 af MadsHansen99 (Slettet)

Hey Pamperen bro, kan du uploade din færdige opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2017 af Pamperen (Slettet)

Sagtens. Here you go ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2017 af Pamperen (Slettet)

Svarene til første delprøve. Som jeg kan huske :) 

1

4a^2-ab

2

x,y (4,3)

3

P1 a>0 P2 a<0 P3 a>0

P1 d>0 P2 >0 P3 d<0

4

Eksponetielel forskrift af typen : f(x)=b*a^x Færdige forskrift: f(x)=14 900 * 0,983^x 

hvor x er tid efter 2005 og f(x) er antallet af arbejdsulykker efter x år.

Tabellen skal se sådan ud

50          100      120
150        300       360

6

F= 6*e^x+ln(x)-4x+k


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2017 af MatHFlærer

Flot besvarelse #3, dog skal V(x)=2x3-220x2+4800x i opgave 12


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. maj 2017 af MatHFlærer

Jeg tænker i øvrigt jeg laver et facit til HF B niveau :-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. maj 2017 af MatHFlærer

#4 opg 6 jeg håber du har lavet en tastefejl :-) det er

F(x)=5ex+ln(x)-4x+k


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. maj 2017 af Pamperen (Slettet)

Huskede forkert. Skrev 5 i min besvarelse. Er det ellers rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. maj 2017 af MatHFlærer

Ja, jeg har kun spottet din fejl i opgave 12b. 


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. maj 2017 af Pamperen (Slettet)

Fucking optimering :p Har også fejl i min monotoniforhold, hvor jeg kalder det for lokalt maks, selvom det er globalt max. Men kun en emsig lærer vil fratrække point fra det, ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
30. maj 2017 af MatHFlærer

De kan drille :-) men på trods af det, så er det sgu en flot besvarealse! 

Det er en mindre fejl, og dermed en jeg ikke selv vil hype over. Jeg ved hvor du vil hen med dine tanker og vi kender godt til, at elever kan se sig blind i en opgave. Jeg personligt vil ikke have trukket noget fra der. Men jeg er også en sød censor.


Brugbart svar (0)

Svar #12
30. maj 2017 af MatHFlærer

Ja du har faktisk også at x>0 så kan 0 ikke være med og dermed er den aft i ]0;0,5204724]


Brugbart svar (0)

Svar #13
30. maj 2017 af Pamperen (Slettet)

Damn, det kan jeg godt se :( 


Brugbart svar (0)

Svar #14
30. maj 2017 af fosfor (Slettet)

Det vil være forkert at skrive globalt maksimum, da du kun har vist det lokalt. I den sidste sætning med fed mangler det sidste argumentet for at det er globalt maksimum, som er at værdien i x=0, og x=30 er mindre end værdien i x=0.69. (For den forkert skrevne areal funktion er værdien faktisk større i x=30, så der er ikke noget globalt max i 0<x<30)


Skriv et svar til: HF Mat B skriftlig i dag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.