Matematik

hej!

29. maj 2017 af shapour2011 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, er der nogle der kan udfylde resten af denne tabel. jeg ved at det er en linje funktion og har også udfyldt den men er lidt i tivivl 

Vedhæftet fil: P.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2017 af fosfor (Slettet)

Mangler oplysninger


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2017 af StoreNord

Hvis det er noget med Presure og Temperature, må vi håbe at du kender Volume,   #0?


Svar #3
29. maj 2017 af shapour2011 (Slettet)

spørgsmåelet eller tabelen er vedhæftet. kig lige under mine tekst og tryk på Vedhæftet fil: P.docx 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2017 af StoreNord

Mangler oplysninger


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2017 af StoreNord

Okaayy!           P/T = k = 100/300 =1/3 =>

                                    \frac{P}{T}=\frac{1}{3}\Leftrightarrow T=3P \; \; \; \; og\; \; P=\frac{T}{3}

S\aa \; er \; T(P=50) = 3*50 = 150

Og \; \; P(T=360) = \frac{360}{3}=120

Se også  Figure A-2. på:

http://writing.engr.psu.edu/workbooks/labreport2.html

Vedhæftet fil:PT-Relation.png

Svar #6
30. maj 2017 af shapour2011 (Slettet)

ok tusind tak for svaret  nu har jeg forstået det


Skriv et svar til: hej!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.