Matematik

Differentialligninger - y'=f(x)*y+g(x)

29. maj 2017 af ztuema (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man en lineær differentialligningen af typen:

y'=f(x)*y+g(x)

Hvilke regler skal jeg bruge for at løse den? Har på fornemmelsen at man kan benytte den såkaldte "panserformel", men jeg er i tvivl...


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2017 af peter lind

det skal man netop.


Skriv et svar til: Differentialligninger - y'=f(x)*y+g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.