Matematik

Beregning af pr 100 point

04. juni 2017 af Guleroden1 - Niveau: 9. klasse

Hej

800 point = 50 kr 

100 point = ?

1 point = 

Hvad er formlen til denne udregning ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2017 af mathon

                      \small y=\frac{x}{16}      når y er antal kroner og x er antal point.


Svar #2
04. juni 2017 af Guleroden1

Er 

100 point = 16 kr?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2017 af mathon

100 point omregnet til kroner:

                      \small \small y=\frac{100}{16}=6{,}25


Svar #4
04. juni 2017 af Guleroden1

Hvad med 1 point så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2017 af mathon

                    \small \small \small y=\frac{1}{16}=0{,}0625       

                  \small \small \begin {array} {c|c} point&kroner\\ \hline 1&0{,}0625\\ \hline 100&6{,}25\\ \hline 800&50 \end{array}


Svar #6
04. juni 2017 af Guleroden1

Okay tak :)


Skriv et svar til: Beregning af pr 100 point

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.