Kemi

Jesustallet?

04. juni 2017 af sibo0001 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har læst dette kompendium og jeg fatter virkelig ikke, hvad Jesustallet går ud på. Jeg har en anelse om, hvad man skal bruge formlen til, men alle de bogstaver giver virkelig ingen mening. Er der ikke en venlig sjæl som, kunne uddybe det, så det er lettere at forstå?


Svar #1
04. juni 2017 af sibo0001 (Slettet)

..


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2017 af janhaa

leses likt forfra og bakra, opp/ned:

888


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. juni 2017 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Jeg har aldrig hørt om det før, men jeg fandt det her:

http://w3.marietta.edu/~biol/aquatic/sextant/physics.htm

Je = T/(pl2g)

T = surface tension (0.073 Newtons/meter in freshwater, 0.078 N/m in saltwater)

p = density of organism (kg m-3)

l = length (perimeter) of organism in contact with water

Hvis Je så er større end 1, så kan organismen gå på vandet.


Skriv et svar til: Jesustallet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.