Matematik

Ubekendt i egenvektor

06. juni 2017 af Whisky1234 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

B er en 2x2 matrix som lyder: B = (1/5) * [ 4 3 ; 3  -4] 

Opgaven er vedhæftet som billede. 

Nogle som kan hjælpe mig i gang?

Vedhæftet fil: 1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2017 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2017 af peter lind

Bx = x  løs det ligningssystem med x2 = 1


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. juni 2017 af fosfor (Slettet)

Bare prik nederste række af matricen med (x, 1) og sæt lig 1. Isoler x.


Svar #4
06. juni 2017 af Whisky1234 (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Ubekendt i egenvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.