Kemi

hjælp!

07. juni 2017 af piama (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Har virkelig brug for hjælp! hvordan laver man dette? GERNE med forklaring! :(

Stykket er vedhæftet som fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2017 af mathon

        1          40% (m/m)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2017 af janhaa

d(water) = 1 g/ml

so

((80 g KCl) / (200 g H2O))*100 = 40 % (m/m)

thus 1.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2017 af mathon

korrektion:
                             3          40% (m/v)

                  \small \frac{80\; g}{200\; mL}=\frac{40\; g}{100\; mL}=\frac{40}{100}\; \frac{g}{mL}=40\%\; \tfrac{g}{mL}=40\%\; (m/v)


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.