Matematik

POTENS

14. juni 2017 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej, er der nogle, som kan hjælpe med denne opgave:

4.00\times10^{5000}\times 2.00\times10^{3000}


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2017 af mathon

\small 4.00\times10^{5000}\times 2.00\times10^{3000}

\small 4{,}00\cdot 2{,}00\cdot 10^{5000}\cdot 10^{3000}=8{,}00\cdot 10^{5000+3000}=8{,}00\cdot 10^{8000}

da
        \small 10^n\cdot 10^m=10^{n+m}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2017 af PeterValberg

4,00\cdot 10^{5000}\cdot 2,00\cdot 10^{3000}=

2,00\cdot 4,00\cdot 10^{5000}\cdot 10^{3000}=

8,00\cdot 10^{5000+3000}=......
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: POTENS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.