Kemi
pH-værdi
18. juni 2017 af
Miaaaaaaa (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe mig med deher spørgsmål:
Når pH i citronsaft er 2,0 hvad er så H2O i saften?
Når pH i vin er 4,0, hvad er så H2O i vin?
Svar #1
18. juni 2017 af Hydronium (Slettet)
Går ud fra at du mener H3O+. Brug denne formel: pH = -log(H3O+)
Skriv et svar til: pH-værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\left [H_3O^+ \right ]=10^{-pH}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/BwBkWBX3CJywxnTc2WYrbQ==.gif)
![\small \left [H_3O^+ \right ]=10^{-pH} \; M](https://media.studieportalen.dk/images/equations/KGK5Hr7uRhHhuSiIfY0huA==.gif)